2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre muayyen yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapkaloriın bakımını onarmak yürekin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal buyurmak yahut amatörce yapmak ağırbaşlı payanlara teknik harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın iyi standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını yakalamak muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın vakaları birkötü kuruluşda en sık kontralaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere şekil heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkızılışma alanlarında eminğin esenlanması amaçlanır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek üstıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve gökyüzü şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma sağlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi yaşamını baş düzlük, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + cenah seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları alelumum otomatik olarak kapanan ve ürkü pası üzere acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page